Skip to content

Diverse opdateringer

17. december 2009

Howdy, det er gået et par uger siden sidst, men jeg ville lige benytte en lille pause i juletravlheden til, at komme med et par opdateringer.

Først og fremmest, ser det endelig ud til, at der igen kommer liv i DTOWN TV. Sidste forår, kørte dette lille ugentlige show i 24 episoder, hvor de herrer Kelby & Kloskowski fortalte om alt mellem himmel og jord hva angik Nikon. Den nye sæson, som starter 7. januar 2010, vil være lidt anderledes idet, at programmet nu kommer til at handle om alt inden for digital fotografering. Det er virkelig noget jeg glæder mig til.

Kelbytv.com, er en website, der kan man sige, er en slags paraply for flere podcast’s under Kelby Media. Det er bl.a. Photoshop Killertips, Lightroom Killertips samt naturligvis Photoshop User TV. Herfra kan du abonnere på de forskellige podcasts via iTunes.

Som de fleste nok har læst efterhånden, har Nikon annonceret en ny 300 mm f/2,8 VRII samt AF-S teleconverter TC-20E III. Efter min mening, er der masser af andre objektiver der kunne trænge til en opdatering , end lige netop 300 mm f/2,8 versionen . Men okay, det kan jo være, at Nikon har noget mere i støbeskeen til 2010.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: