Skip to content

Nikon rygter ?

6. januar 2010

Howdy,

Det ser ud til, at Nikon har noget særligt i ærmet indenfor kort tid. Nikon Rumous har ved flere lejligheder fundet ledetråde , der angiver, at en D900 snart er på trapperne. Hva nøjagtig D900 er, er svært at sige. Er det en FX med 18 mpxl ? og full HD video funktion ?

Thom Hogan skrev forleden: New Nikon goodies are coming. Some time in the first two weeks of February we’ll have lots to talk about. Lots. J

Tiden vil vise det …

Jeg vil henlede mine læseres opmærksomhed på Afsnit 216 af Photoshop User TV, som kom igår tirsdag. Der er blandt andet et knap 10 minutter langt interview med Chase Jarvis, som er ganske interessant. Du kan se det her . Og det udvidede interview med Chase  her

Det var alt for nu 🙂

Reklamer
2 kommentarer leave one →
 1. Sune Bielefeldt permalink
  6. januar 2010 15:43

  Hejsa

  Det som alle kalder en offentlig hemmelighed, er vist ikke så hemmelig endda.
  Det er kendt at Nikon vil fremvise nyheder på Photokina 2010 i Marts måned, og at det er 2 år siden de sidst har annonceret nyheder i DX high end klassen.
  Desuden er de ved at danse bagud af dansen på grund af manglende Full HD video på top modellerne, og 12 Mpxl er ved at være lige lidt for lidt i forhold til Canon’s tilsvarende bud.

  Derfor må der komme en D800, D900 or what ever, you name it med Full HD, og >12 Mpxl fra Nikon inden for 2-3 mdr. Det er ikke et spørgsmål om, men hvornår, til hvilken pris, og om der er andre goodies med i prisen. Måske det bliver til både en D400 og en D900, altså DX og FX udgaver over samme læst.

  Eneste ubekendte er hvad barnet skal hedde, og hvornår inden for de næste 2-3 måneder nyheden kommer, og om det bliver med 18 eller 24 Mpxl. sensor.

  Har jeg ret ?

 2. 6. januar 2010 15:49

  Enig i mange af dine iagtagelser. Det var vist i august 2007, at DX modellen D300 blev annonceret, og det er længe siden i denne branche 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: