Skip to content

Nikon Inspirationsdag

21. januar 2010

Det var så idag, at Nikon havde inviteret til Inspirationsdag, med stort fokus på Nikon D3s’ videofunktion, samt Apple’s Final Cut redigeringsværktøj . Det foregik i Cinemaxx Biografen på Fisketorvet i København.

Efter en god gang morgenmad og ditto kaffe, startede første del, som var en lille præsentation og gennemgang af Apple Final Cut Pro. Præsentationen blev fremført af Eigil .. fra Apple Nordic ( han var nordmand) som viste rundt i Final Cut Pro pakken. Derefter lavede han en lille multimedia præsentation , hvor billederne var taget i Norges vældige snemasser tidligere i denne uge. Han viste hvordan man fik sat tekster på og lagt et ekstra lydspor ind. En spændende præsentation af et vidtspændende stykke værktøj.

Efter en pause på en times tid, hvor vi blev budt på en lækker frokost, samt mulighed for at kigge lidt på anderledes lækkerier ( Nikon kamera og objektiver) , var det tid til , efter min mening, dagens højdepunkt. Bill Frakes og Laura Heald fra Stawhat Visuals. Bill fik sidste sommer opgaven, at lave en video for Nikon, udelukkende optaget med D3s ifm med lanceringen af kameraet. Denne video linkede jeg til tidligere på ugen. Han fortalte lidt om brugen af kameraet og viste også flere små multimedia præsentationer, bl.a. fra en bandykamp i Sverige tidligere på ugen, samt en video de lavede i Ballerup Cykelarena igår. Trods flere udfordringer i Ballerup , kom der en fin lille video ud af det. Mange af hans andre multimedia produktioner var iøvrigt videofilmet med en Nikon D90. Rart at se, at et budget kamera også kan producere store resultater J

Undervejs, var der spørgsmål fra salen, mange af disse burde man måske have ventet til , til efter arrangementet, da tiden begyndte at løbe lidt. Til sidst viste han sine favoritbilleder han havde leveret til Sports Illustrated, og man må sgu sige, at han har produceret nogle utrolig flotter billeder gennem tiderne. Flere gange undervejs, nævnte han iøvrigt , at Danmark har leveret mange fremragende dokumentar fotografer, bla. Jan Grarup, og flere andre, jeg ikke lige husker her.

Til allersidst, inviterede han ned på gulvet foran lærredet, og det blev mest til snak, og ikke så meget teknikpræsentation, men det var også hyggeligt, at høre ham mere på tomandshånd. Han er ikke bange for at rose andre, og han fortalte, at han helst bruger mindst en halv time hver dag, på at kigge på andre fotografers billeder. Sluttelig fik jeg en kort snak, et handshake, samt hans og Laura’s signatur i D3s brochuren , som afslutning på en rigtig god dag !

Tak til Nikon og partnere for dette arrangement !

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: