Hop til indhold

Jan Graup på Haiti

25. januar 2010

Jordskælvet der ramte Haiti den 12. januar, er en af de største naturkatastrofer i verden i nyere tid. Vi kan ikke fatte omfanget af den død og ødelæggelse , der har lammet det i forvejen stærkt fattige og farlige land. Et land hvor 8 ud af 10 lever for omkring 10 kr om dagen, og hvor alt alt for mange, er analfabeter,  har om muligt nu fået det endnu værre.

Vi har allerede set frygtelige billeder fra katastrofen på Haiti, men jeg vil godt bede jer kigge igen, denne gang på fotograf Jan Grarup’s billeder fra Port-au-Prince, hovedstaden i Haiti. Det er meget stærke billeder, som også viser folk der er døde, men jeg mener, at man bør tvinge sig selv til, at kigge med.

Det er begrænset hvad den almindelige dansker kan gøre her og nu, udover at hjælpe økonomisk via de indsamlinger der finder sted nu. Men om ikke andet, kan vi da sende vore tanker til folk der på næsten alle måder har det værre end os.

Du finder Jan Grarup’s billedreportage , del 1 her. Klik dig selv frem til del 2, 3 osv. Jeg advarer endnu engang om, at der er tale om stærke billeder !!

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: