Hop til indhold

Video i D-SLR

4. marts 2010

Video i D-SLR var for blot halvandet år siden, noget man nærmest rynkede lidt på næsen af. Da Nikon D90 kom på gaden, var den på det tidspunkt, verdens første D-SLR med indbygget videofunktion. Mange spurgte sikker sig selv,og måske især Nikon; hva skal vi med moving pixels i et still billed kamera ??

Idag er det vist de færreste , der ikke kan se fordelen i, at have muligheden for, at lave lidt levende billeder med sit kamera. Med en eksempelvis D3s eller D300s, han man jo slået to fluer med et smæk. Det tager ikke mange sekunder, at skifte fra still til levende  billeder og tilbage igen.

Mange fotografer bruger idag aktivt videodelen. Eksempelvis Nicolai Brix, som på sin blog Fotograftips, gladeligt øser af sin viden og sin erfaring med video i sit Nikon D3s. Han har på relativt kort tid, siden han fik sit D3s, lavet en række flotte små videoproduktioner, som du ikke må snyde dig selv for, at se her Du kan også se alle Nicolai’s videoer på Vimeo her

På video delings sitet Vimeo, er der ligefrem lavet en gruppe , som kun indeholder videoer skudt med Nikon D3s. Der er mange sjove, og flotte imellem. Du kan finde gruppen på Vimeo lige her .

Nikon D300s kan skam også følge med. På Vimeo finder du flere videoer skudt med D300s , som f.eks denne smukke sag her

Sidste år, blev denne video vist på Goecker’s Photo Camp. A Day at the Race med Jan Magnussen er optaget udelukkende med D300s

Søg evt selv videre på nettet efter gode og flotte D-SLR videoer, og post gerne links til dem via kommentarer 🙂

Ha’ en dejlig dag 🙂

Edit 11032010: link rettet til

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: