Skip to content

Nikon Demodag hos Goecker

19. marts 2010

Idag var der så store demo dag, hos Goecker på Nørrebro. Hovedpersonen var Nikon D3s, med fokus på især video delen. Goecker’s Per Buchmann holdt første indlæg, hvor han fortalte lidt om hvordan Nikon D3s virker, hvilke fintuninger han brugte samt en kort introduktion til iMovie.

Det var en rigtig god introduktion synes jeg. Herefter fortalte Robert Findal, også fra Goecker om bl.a. Apple Final Cut, og om mulighederne for klipning og redigering heri.

Sidste punkt på dagen, var et indlæg fra Nicolai Brix. De fleste er jo nok bekendt med Nicolai’s blog, Fotograftips. Nicolai er freelance fotograf, med fast tilknytning til bl.a. Ekstrabladet. Tiden har gjort, at han nu har investeret i et D3s, som gør, at han, når han er ude på opgaver for bl.a. EB, kan sende både filmklip og still billeder hjem til redaktionen.  Han fortalte, at uden evnen til at kunne lave film/video, var hans fremtid indenfor branchen nok til at overskue.

Nicolai havde sit grej med, og udover D3s, var det faktisk en del andet han havde måtte investere i for at få det hele til at spille. Det var interessant at høre ham fortælle, om hvordan det praktisk foregår derude i marken 🙂

Det var alt i alt en rigtig god dag, med masser inspiration. Og masser af lækkert udstyr. Fik bl.a. set den nye Nikkor 24 mm f/1,4, samt 16-35 mm VR. Lækre sager .

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: