Skip to content

Manfrotto School of Xcellence

5. april 2010

I torsdags, var der webinar på nettet, arrangeret af Manfrotto. Det var som led i deres Manfrotto School og Xcellence, som starter op med to sessions med to så kendte navne som Bill Frakes og Joe McNally.

Den 1. april, og det var heldigvis ikke en aprilsnar, var det Bill Frakes der lagde ud. Det foregik på den måde, at man loggede på således, at man kunne følge alt hva der foregik på skærmen i USA. Der var lige et par start vanskeligheder, men derefter kørte det bare derudaf.

Der blev taget udgangspunkt i musikvideoen med svenske BackYard Babies, som Bill Frakes og Laura Heald optog under deres nordiske Nikon road show i Januar. Bill viste billeder fra optagelserne, og fortalte om hvordan de havde optaget videoen, hvilket udstyr de brugte, og andre spændende ting. Undervejs, kunne man stille spørgsmål (skriftligt), som blev besvaret så hurtigt det var muligt. Mit eget spørgsmål, nåede dog aldrig at blive besvaret live … øv øv. Men der har sikkert også været mange på (hørte i starten der var 250+, men steg sikkert yderligere)

Men alt ialt en rigtig spændende times tid, det var jo ligesom at være der selv 🙂

Se musikvideon her, og se derefter Behind the scenes videoen her.

På torsdag den 8. april, er det så Joe McNally der står klar. Du kan tilmelde dig her, hvis der stadig er ledige pladser. Jeg oplevede ham selv live i København i efteråret 2008, og det var en stor oplevelse må jeg sige, så jeg glæder mig.  Det er mellem 20 og 21 om aftenen ( dansk tid)

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: