Skip to content

Ny e-bog – Venice A Monograph, af David duChemin

9. juni 2010

Torsdag, udkommer David duChemin’s seneste e-bog, Venice A Monograph. David duChemin har skrevet et par “rigtige” bøger, Within the frame og Visionmongers. Senere på sommeren kommer så tredie bind i Vision serien, Vision and Voice, som tager udgangspunkt i Lightroom 3 workflow.

Jeg har haft mulighed for at smugkigge lidt på Venice A Monograph. Denne gang tager David duChemin udgangspunkt i sin forårsrejse til Venedig i Italien. Han var mutters alene afsted, og ville skabe en række stemningsbilleder. En række af disse billeder præsenteres flot i helsidesformat

David duChemin satte sig for, at skabe en eller et monograph af minimum 20 billeder. duChemin forklarer, at en monograph , er en samling billeder omkring et enkelt tema, modsat en portfolio, som præsenterer et mere varieret udvalg af ens billeder.

Han vandrede rundt i Venedig, med et enkelt kamerahus, og et par vidvinkel zooms. Det at han havde sat sig en bunden opgave for sig selv, gjorde at han gik efter en helt bestemt type billeder.

Efter at han i bogen har gennemgået sin måde at arbejde på, fortæller han kort om tilblivelsen af hvert enkelt billede. Det er ganske interessant, at læse om de forskellige billeder og hvilke tanker han har gjort sig det øjeblik, han trykkede på udløseren.

Han skriver endvidere, at ved kun at medtage et minimum af udstyr, er man tvunget til at bruge de midler man har ved hånden. Ikke noget med at vurdere, om et billede skal tages med tele, eller vidvinkel. Når beslutningen er taget, er motivet måske væk

Det er også god inspiration til een selv. At man kan sætte sig selv en opgave, og så gå efter at få den løst.

Jeg giver bestemt bogen mine anbefalinger med på vejen. Du kan købe den fra torsdag d. 10/6 på Craft and Vision. Indtil den 12/6,  kan du spare lidt, ved at bruge denne kode: VENICE20. Hermed sparer du 20% på de 5$ som bogen normalt ville koste.

Tak fordi du kiggede med 🙂

Reklamer
3 kommentarer leave one →
  1. Johnc75 permalink
    19. maj 2014 09:54

    The data are part of an autumn of just about 16 targets in Lib Dem provide because of the 2010 commander selection, before Huhne scooped 46.5 with all the electionHermes kelly felix bags didn can far in order to move benefit gfdgefffaedk

Trackbacks

  1. Ny e-bog: Chasing Reflections, af Eli Reinholdtsen «
  2. Ny e-bog: Chasing Reflections, af Eli Reinholdtsen | Jesper Skærbæk Jensen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: